Termeni si Conditii

Prin aceste condiţii generale de vânzare se definesc drepturile şi obligaţiile părţilor în ceea ce priveşte vânzările efectuate prin intermediul site-ului www.toyfactory.ro. Ele reglementează toate etapele necesare efectuării unei comenzi. 


Aceste condiţii se adresează persoanelor fizice, cu vârsta de cel puţin 18 ani şi care au capacitatea juridică de a contracta. Efectuarea unei comenzi de articole prin oricare din modalităţile de mai jos reprezintă acceptul dumneavoastră de acceptare a termenilor şi condiţiilor ToyFactory, reprezentată de B.P.LINE ECHIPAMENTE Srl. Ne rezervăm dreptul de a modifica în orice moment prezentele condiţii generale de vânzare. 


În cazul unei modificări, acestea vor fi aplicate fiecărei comenzi din momentul intrării acesteia în vigoare. Ultima revizuire a condiţiilor generale de vânzare este indicată în partea de sus a paginii. 


ToyFactory.ro este reprezentat prin B.P.LINE ECHIPAMENTE SRL, cu sediul în Timisoara, jud. Timis, Str. 20 Decembrie 1989, nr. 2, Cod fiscal 31501630, mail:
office@toyfactory.ro

Realizat de Cromatis Solutions
Toy Factory © 2019