Informatii generale

Garantie

SC B.P.LINE ECHIPAMENTE SRL asigură garanţia tuturor produselor comercializate, potrivit dispoziţiilor Legii nr. 449/2003 privind vânzarea produselor şi garanţiile asociate acestora (cu modificările ulterioare) şi conform informaţiilor privind garanţia produselor descrise în certificatul de garanţie a produsului, pentru fiecare produs în parte. În caz de lipsă de conformitate, puteţi solicita, fără plată, repararea sau înlocuirea produsului. Aceasta va avea loc în termen de 15 zile de la data la care ne-aţi informat asupra defectului! Garanţia se validează cu certificatul de garanţie şi cu factura din colet. Articolele cu durată îndelungată de viaţă, care se defectează în 3 zile lucrătoare de la data cumpărării, vor fi schimbate. Firma noastră asigură garanţia produselor pentru o perioadă de timp echivalentă duratei medii de utilizare a produselor şi nu mai mult de 6 luni de la data livrării.

 

Returnarea unui produs comandat 

Clientii nostrii pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, nealterate in nici un fel si insotite de factura aferenta, in termen de maxim 10 zile lucratoare, conform dispozitiilor Ordonantei de Guvern nr.130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, anuntand acest retur in prealabil, doar in scris , trimitand email la adresa comenzi@toyfactory.ro avand ca subiect cuvintele” retur produs”, mentionand numarul comenzii, numele si prenumele complet, adresa dvs, nr de telefon, contul si banca (unde va returnam contravaloarea comenzii ) precum si motivul pentru care doriti sa returnati produsul / produsele .
Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind exclusiv o firma de curierat, avand ca destinatar: SC B.P.LINE ECHIPAMENTE SRL: str. 20 Decembrie 1989, nr 2, Timisoara, jud. Timis. Dupa receptionarea coletului supus returului si constatarea indeplinirii conditiilor de returnare ( absenta petelor, mirosurilor, semne de uzura, etc ), SC B.P.LINE ECHIPAMENTE SRL va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 10 de zile de la data primirii returului.
Nu expediati coletul cu plata ramburs, acesta va fi refuzat fara nici un fel de notificare ulterioara. Orice retur care nu respecta conditiile de mai sus va fi refuzat.

Dreptul de retur in 10 zile lucratoare se adreseaza doar clientilor care au achizitionat produse online de pe site-ul www.toyfactory.ro.

Pentru orice detalii sau neclaritati privind returnarea produselor va rugam sa ne contactati pe email sau la unul din numerele de telefon afisate pe
www.toyfactory.ro.

Informatii generale despre produse 

Te informăm că depunem toate eforturile pentru a îţi prezenta cât mai fidel culorile articolelor prezentate pe pagina de internet. Eventualele diferenţe de culoare ce pot apărea se datorează suporturilor tehnice pe care sunt reprezentate culorile. Nuanţa culorii pe care o vizualizezi depinde de specificaţiile tehnice ale monitorului utilizat.. 
Te rugăm să ne contactezi pe email la contact@toyfactory.ro in cazul în care la articolul comandat de tine există o diferenţă majora de culoare. 

Protectia datelor cu caracter personal 


În conformitate cu prevederile art. 12 din Legea nr. 677/2001, în calitate de persoană vizată te informăm că: a) identitatea operatorului este B.P.Line Echipamente Srl cu notificarea nr.  b) datele tale sunt prelucrate în scopul realizării obiectului de activitate al firmei B.P.Line Echipamente Srl şi în scop de reclamă, marketing, publicitate c) în calitate de persoană vizată potrivit dispoziţiilor art. 12-15 din Legea nr. 677/2001 ai dreptul de acces, de intervenţie şi de opoziţie asupra acestor date în condiţiile prevăzute de lege. 

Proprietate intelectuala 


Toate mărcile, textele, comentariile, bibliografia consacrată, ilustraţiile şi imaginile reproduse pe site-ul toyfactory.ro, fie ele vizuale sau sonore, sunt protejate sub titlul de drept de autor, drept de marcă, drept de brevet, drept de imagine. 
Ele reprezintă proprietatea totală a toyfactory.ro sau a partenerilor acestuia. 
Orice reproducere sau reprezentare, totală sau parţială este considerată plagiat şi autorul va răspunde civil şi penal în faţa autorităţilor.

Realizat de Cromatis Solutions
Toy Factory © 2019